BG-HALF-LIFE

BG-HALF-LIFE

Българският Half Life портал
 
PortalPortal  ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
*BG-SMURFA-VRATSA* ви пожелава приятна игра в сървърите ни :)
BG-SMURFA-VRATSA-Bat-Man Vs Iron-Man
Визита от други Държави
Flag Counter
Вече може да ни откриете и във социалните мрежи.

Share| .

Митьо Пищова ще се беси на 6 май

Предишната тема Следващата тема Go down
АвторСъобщение
smurfa_vr
HL-BG Community
HL-BG Community
avatar


Брой мнения : 6541
Дата на регистрация : 31.03.2011
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Митьо Пищова ще се беси на 6 май Вто 11 Фев 2014, 00:28

[You must be registered and logged in to see this image.]

Димитър Василев Маринов, по-известен като Митьо Пищова, е роден на 15 август 1955 г. Разведен е, има голям син. Като млад се е занимавал с борба и твърди, че оттам се познава с Илия Павлов. Раздува, че има в колекцията си над 3379 женски “скалпа”. „Но всичко със секса свършва до тук!”, хвърля поредната бомба той. Пищова е много отчаян и изплака  болката си и своите страшните намерения да сложи край на живота си!


Митьо Пищова обяви, че ще се обеси точно на 6 май. Датата не била избрана случайно. Тогава цяла България щяла да коли агънца, за да празнува Гергьовден, а той нямал пари не само агънце да си купи, ами и лимонада. Плейбоят се поболял здраво, направи два инфаркта, едва го спасиха в болницата и сега пие по 20 хапчета на ден. Покрай инфарктите му направили пълни изследвания и установили, че има хипертония, подагра, шипове на колнете и петите, диабет и още поне десет заболявания. Митьо минал на ТЕЛК и му дали 150 лева пожизнена пенсия.

Ами аз с тези пари само хапчетата за една седмица не мога да си купя, ридае пред медиите той. Само водата на джакузито не мога да си платя. Едно време бях с по три четири девойки, сега и с една не мога, защото не знам какво да я правя. От тия илачи питонът ми падна, всичко ми падна, само меракът остана, ама то и за мерак пари трябват, охка бохемът. Той намеква на стотиците знайни и незнайни приятели, че ги е канил на трапезата си, хранил ги е, поил ги е, а сега като се разболял, всички се разбягали и никой не му се обаждал да го пита как е, има ли нжда от нещо, може ли да му помогне. Бохемът прави тъжна равносметка, че имаш ли пари, имаш и приятели, а съвршат ли парите, приятелите се разпръсват на всички посоки и ти затварят телефона.

Явно Пищова съвсем го е окъал, щом започна да дава и платени интервюта или такива, каквито искат да чуят журналистите. Само преди две седмици той сензационно каза, че ще се жени за Мис Украйна, защото много се харесали, а на нея й трябвало българско гражданство. За целта той решил да я вземе за булка, пък и интимно си допаднали. Не че щял да я ограничава, но когато искала, той можел да си изпълни съпружеските задължения. Сега пък е решил да се беси. Дали сделката с украинската булка се е развалила? Или за някой лев Митьо вече е готов да каже и че ще се самозапали. Пенсията от 150 лева обаче показва, че той има най-много 10 години плащан осигурителен стаж. А е на 59 години. Явно далаверите с конкурси за красавици от типа на "Мис Голямо Сливово" и "Мис Малко Конаре" не минават за стаж пред НОИ.

Интервю.

- Какво става с теб, Митьо?
- Вече остарях, пия по 20 хапчета на ден, вече само се мия в джакузито… С 90 процента инвалидност съм, която ми даде ТЕЛК – София. Имам подагра, диабет, сърцето не ми е добре, шипове в краката... 32 болести! Дадоха ми 150 лв. пенсия пожизнено! Не мога да си купя дъвки с тях, не мога да си сменя водата на джакузито!

- Кога ти откриха тия болести?
- Не бях добре и взех да се преглеждам. Откриха ми подагра, не съм добре със сърцето, не съм добре със захарта, не можех да вървя с краката – откриха ми по два шипа на колената и на петите, имам захар...

- Много си се притеснил!…
- Притесних се, защото цял живот живях като бохем, като цар – с 6 жени, с 5 жени, с 4 жени, с джакузита, с луканки, с прасета, с агнета...

Пък сега самин останах...

/гласът му затреперва – б. а./ Всички млади жени вече не ги вълнувам, защото съм болен, не мога да ги е…а по 10 пъти, не мога да ги къпя и не мога да им давам по 200-300 лв. за телефони всеки ден, не мога да им давам вечери на свещи, не мога да ги поря кат` риби…

- Пазиш се вече...
- Пазя се, пазя се, защото виж какво става! Домиля ми за живота и вече си стоя сам у дома, на село на Арбанаси, до каминката. Ям домашно сирене, домашен лук, гледам си домашни кокошки! Вече не ям прасета, не ям мезета, не ям агнета, не ям ... крокодили - ям само домашна храна, леща, боб, живея здравословно! Един път на седмицата съм с жена, и то само със жена си, и то лекичко, да не ме удари сърцето...

- Жена ти?! Коя е тя?
- Една жена - обича ме заради мене, обича ме по сърце! Селянка от Арбанаси, казва се Таня Иванова. Гледа ме като приятел! Идва, пере ме, гледа ме, готви у къщата, пали камината – вари ми боб, вари ми леща, прави ми домашно пиле, домашна чорба…
Отказал съм се от жени, отказал съм се от купони, джакузито съм го замразил, сметани, рози съм ги забравил! Не правя нищо – само хапчета, само болници, само лекари!...

- Ти нали получи инфаркт преди време?
- Преди година и нещо получих инфаркт, през годината още един инфаркт и два пъти микроинфаркт!

Четири инфаркта –

два тежки, два по-леки! Всичкото стана от групов секс – по 4 жени, по 4 жени, по 4 жени… Четири пъти по 4 жени! 4 скиорки, 4 баскетболистки и 4 малки момичета манекенки! Така получих инфарктите! Първият път ме тресна в джакузито, вторият път - в басейна, третият - в леглото, като е...х цяла нощ. Цялата причина е, че правих с по 4 жени цяла нощ секс, цяла нощ простотии!...Сега съм ги замразил на 3379! Стига толкоз!

- Ти вече и финансово си на нула, така ли?
- Имах една сметка 260 000 лв., друга със 100 000 лв., трета – 56 000 лв.! Всичко замина за лечението в Израел, Испания и Франция и за българската болница в София! Също за лекарства отидоха много пари! От всички сметки си изтеглих парите и не ям, за да имам пари да си платя тока! Имам ток над 300 лв.! За 20-30 лева трябва да си купя диетична храна! На шофьора на колата трябва да плащам, защото пътувам да изкарам някой лев, плащам на жената да ме гледа по 50 лв. на ден. 150 лв. на ден имам издръжка! Даже кандидатствах в “Социални грижи” в Търново, за да ми плащат тока, да ми дават продукти и за социална пенсия!...

И вече съм решил да се беся! Ако не ми помогне никой до май месец да се оправя и малко да имам самочувствие, ще си слагам въжето! Викам 10 жени, отваряме джакузито, викам телевизията, е…а ги пред телевизията, обесвам се пред телевизията! И да се свършва с мене! Нека цяла България да знае как към умрял! Живял съм като герой, да умра като герой! /разплаква се/ Е, туй съм го решил, да знаеш! Всяка нощ го сънувам как се беся!

- Е, няма така да приказваш!
- Ама аз го мисля и ще го направя.... На 6 май ще го направя, помни ми думата!

- Няма ли кой да ти помогне сега - толкова богати приятели имаш, на които им правеше шоуто?
- Никой от богатите ми приятели от една година не ми е дал 1 лв.! Всичките ги хранех, поих, колех прасета, агнета, свине, крави, телета!...

Забравиха ме!

Когато съм имал големи възможности съм раздавал кебапчета и кюфтета на всичките цигани в Търново, на целия град, тъпани-мъпани, на църкви и на домове за сираци съм дал една камара пари... Но сега нямат хората пари, как да ми дадат! Но даже и някой да иска да ми даде пари, няма да приема! Защото имам чест, имам морал, имам достойнство! Гладен ще ходя с бастуна, ще ям от градината чесън, ще коля домашни пилета, ще сея в градината лук, марули - и ще ям! И пак пари няма да взема!

- Майка ти е починала наскоро…
- Майка почина и може би от това се сринах най-много! Погребал съм я с чест, както пише по книгите! Всяка седмица съм на гроба й! Оттогава - падам, умирам, лекувам се, падам, умирам, лекувам се… Във Франция ме лекуваха от сърце, в Испания, в Израел и в България!

- Митьо, а вярно ли, че си бил агент “под прикритие” дълги години?
- 26 години съм бил агент “под прикритие”, 26 години служа да държавата, 26 години бях истински комунист, 26 години обичах комунизма, 26 години вярвах в комунизма! Кръвта ми е червена и “червен” ще умра!

- Е, нали обичаше Бойко Борисов?!
- Бойко Борисов го обичам, защото е красив, добър човек, точен, умен! Моето отношение към Бойко Борисов е вечно! Но завърших висше образование през комунизма, през комунизма бях чавдарче, през комунизма бях пионерче...

- Кажи с какви мисии се занимаваше като агент? Към кого работеше?
- Към Военното разузнаване на България! 30 години като минат, тогава мога да кажа! Но аз след 5 месеца се беся, така че само гробищата ще знаят! Само Господ ще го знае, и гробищата!

- Те като спортист ли беше агент?
- Бях много дълги години борец, дълги години бях в “Балкантурист” – Търново, София, Слънчев бряг... През цялото това време

изпълнявах специални задачи

С “баретите” се родих, там научих думата “чест”, получих закалка, ред, дисциплина, морал, възпитание! С тях ще умра! Ние сме: “Един за всички, всички за един!”. А сега само измамници, меки китки, няма чест, няма морал, няма достойнство! Всичко е пълна порнография!

- Добре де, кажи най-общо с какво се занимаваше?
- Само с хубави работи! Бях полезен на държавата. Бил съм, където трябва и когато трябва! Успял съм цял живот да мълча и тъй ще умра!

- Извади ли си поуки, след като се разболя?
- Поуката е да живееш здравословно, да не си с по 10 жени, да не правиш групов секс, да не искаш да нае…ш цяла България!

- Съжаляваш ли, че ти се искаше да го правиш?
- Не, не, не! И точно тъй ще умра! Ще извикам 10 жени, ще ги съблека, ще ги е…а много пред телевизията и ще се обеся пред телевизията! Така живях и така искам да умра! Искам да ме запомнят хората такъв, какъвто съм бил като млад, като опасен, като най-големия курварин, като най-големия е…ч, като най-големия бохем на България! Единственият бохем на България!

Интервю на Валерия КАЛЧЕВА
Върнете се в началото Go down
http://smurfa.bulgarianforum.net https://www.facebook.com//smurfavratsa
Митьо Пищова ще се беси на 6 май
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
BG-HALF-LIFE :: Новини-