BG-HALF LIFE

BG-HALF LIFE

Българският Half Life портал
 
PortalPortal  ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
*BG-SMURFA-VRATSA* ви пожелава приятна игра в сървърите ни :)
ArenaPlay.Pro
CSPORTAL-BG.IN
Визита от други Държави
Flag Counter
Вече може да ни откриете и във социалните мрежи.

Share| .

Най ефективна работа с оръжията

Предишната тема Следващата тема Go down
АвторСъобщение
drakonuid5
HL-Фен
HL-Фен
avatar


Брой мнения : 429
Дата на регистрация : 21.06.2015

ПисанеЗаглавие: Най ефективна работа с оръжията Чет 14 Апр 2016, 22:55

Та кавото съм от крил заоръжията в мултиплеър ще го споделя тук за да си имате на представа как най-фективно да ги ползвате.
MK2 гранати - Това е най-трудното оръжие. Защо ли? Защото след дърпане на щивта експлодират след 5 секунди. Как да боравим с тях за обием въобще някого освен нас. Та щом дръпнете щивта бройте до 3 и хвърляте. Обаче нито броите в секунди. Защо ли? Ами ако я хварлите късно има шан сами да се взривите или просто да ви избие половината здраве. Ами ако е по-рано? Ако е порано щом хвърлите граната противника ви просто ще си я подмине на достатъчно далеч без да му издере здраве. Само това ли са тактиките? НЕ! Можете да криете гранатите в стените. Е как? Ами клякате в ъгъла на стената(този който сключва стената с пода), мерникава ви трябва да е леко под ръба на ъгъла и просто пускате граната, след това ще видите, че граната или напълно е влязла в стената или се покзва частично. Има и тактика, която се използва в играта от H.E.C.U. и BLACK OPS, а тя е, че залаг гранатите на земята след себеси и бягат. Сигурно сте попадали на този трик като сте пръвлтали играта. Обаче мога да кажа, че това е най-слабата тактика с MK2 поради факта, че ще ви свърши работа на тесни порстранства като картата datacore. Та какво да правите? Еми като за начало противника ви трябва да ви гони. Като ви подгони тръгвате да бягате по тесните коридори и хвъляте гранати по земята, препоръчвам да отброявате 1-2 секунди за не прескочи оня с помпата детови гони :D . Та това са откритите от мен начини затова оръжие.
H&S MP5 - това е най-масовото оръжие. Е като за ночало каква е селата на това куцо оръжие? Еми то никаква. 50-те патрона. Това оръжие е най-ефективно в бой в движение. Ако го комбинарате с модолу за дълъг скок се въртете около врага като луди, ама се забийте платно в него. Ама си казвате: тоя да не е луд. Не съм точно това е най-ефикасния начин, но само с модула за дълаг скок. Та по този начин само точен истрел на Тау Канон или Глоу гът могат да ви спаружат само вас. Е ако някой рискува с базуката и той си заминава. Също по-голямата използваемост се дължи на неговия гранатомет, но занего после.
RPG-7 Ракетен гранатомет с лазерно насочване - Абе това етрепач, освен ако сте толкова малоумни, че го използвате срещу враг, който е плътно до вас или на няколко метра. Та какво е това. Това с прости думи е базука, на която можете да насочвате ракетите с лазер. Тоест Стеляте и движете си мерника, който има залер и ако точно следите врага, повтарям ТОЧНО няма как да не му видите вътрешностите. Една тактика. Ако ще скачате от някаде например по платформи, не се колебайте. Щом врагът ви дойде за вас или се роди там скачайте стреляте и не му мислете ще е пътинк или удара от падане ще го довърши.
M203 гранатомет - Прикрепен към MP5 това нещо е смъртоносна заплха. Но не си мислете, че просто така се целите и ще улучите. Гранатите изтреляни от този гранатомет се влиятот гравитацията и първо трябва да свикнете с прицелването защото като нищо можете да качите някоя граната на висока платформа докато се прикривате отдолу и като нищо да изненадате този върху нея. Точен удар в противника е незабавна смър. Също при бой в движение трябва да помислите добре къде ще стреляте, за да налучите точно тичащия ви враг.
Лост - Това ръкопашно оръжие е единственото такова в играта. Та как се борави с това нещо? Ами много просто 2 удара в главата и пребития е в рая. Най-добрата тактика е да ходите тихо за гърба на противника и да го изкормите с удари. Доста як трик е когато скочите върху главата му. Това става просто като от високо скочите върху някой капун, който мисли, че се е скрил и да го напомпите, дори не е нужно да бъзате с убиването, тъй като капута трябва да погледне на горе за да ви види. Аз съмият въднъж си стоях на главата на един капут с арбалета и си ги целех, а онзи само се въртеше и гледаше, и се чудеше от къде се стреля :D , но като ме видяха къде съм оня му забих лоста в главата и се разкарах преди ракетата да ме хване.
Hivehand или Hornetgun - Това е живо същество от Xen, което изтрелва стършели и има два типа стрелба. Първият изтрелва стръшелите с бавна скорост, но те преследват жертвата докато не я оцелят, а при втория стръшелите се изтрелват свърх бързо, с което можете само да счупите блокове. Самия организъм стреля не точно от мерника и за жалост още му разочавам начина на изтрелване. Може да стреля под вода.
Glog 17 - Има два режима на стрелба. Първият е нормалния при, който стреля бавно, но атски точно, а при втория скороста на огъня е увеличена, но точноста е слаба. В далечен бой използвайте нормалния режим, а при близък напомпайте главата на противника с патрони. Може да стреля под вода.
Tau Cannon - Има два режима при първия е слаба стрелба, която трябва да се използва ако противника мърда много, а при втората се зарежда доста количество уран, което при освобождането си бива генериран адски мощен истрел, който може да премине през тънки стени, и нищо не оцелява след него, но стрябва да бъдете точни. Еми колко точни? В мерника има една точка, целите се снея. Ако задържите урана твърде дълго не освободен, то той ще експлодира и ще ви издере 50 единици здраве. Също истрелите могат да отскочат, ако са истреляни до ъгъл 45 градуса спрямо стената и ако не ги изтребяте от малко растояние, при изстрел ще се нараните.
Gloun gun - изключително мощно оръжие. Също ползва уран. Когато стреляте снего бъдетена растояние от противника защото ако стреляте опраня в повърхноста в повърхност, към която стреляте ще се нараните. Подходящо е за близък и среден бой.
Colt Питон Револвер - с до 36 патрона в резерв и 6 в пълнител това е доста силно оръжие и един истрел в глават поразява моментално. Оръжието има лазерна показалка, която играе ролята на увеличител. Все пак на близко разтояние трябва да се прицелите в главата за моментална смърт, тъй като междо изтрелите трябва да правите пауза понеже оръжието има атски голям откат.
Арбалет - Просто казано. Има два режима при първия без увеличение стрелите летят мудно и избухват при удар, а при втория те летят и целят моментално и рядко има оцелели. Може да стреля под вода. Препоръчва се да не се движите докато стреляте.
Помпа Спас 12 - Нана ся доста боражения. Препоръчително е по подвижни мишени да използвате първична така, а щом го заклещите близо до вас вторична, така противника ще падне. Доста ефективно оръжие, особено щом вземето модола за дълаг скок. Като се изстреляте срещу врага той не може да избяга и при точно прицелване го парирате със вторична атака.
Снаркове - Бръмбаро подобни насекоми също от Xen. Препоръчилтено е да съберете 10-15 преди да ги пуснете. Тези дребосъци са слаки, но имного коварни. Винаги ги пускайте след някого и никога към стена защото щом се обърнат ще погнат вас, ако не са забелязали друг преди да се обърнат. Никога не казвайте никога не казвайте никога. Дори да ги пуснете от високо, за да избегнете схватката с тях не си мислете, че сте недосегаеми. Те могат дасе катерят едни върху други и така да достигат свръх височини, особено акоима стени, от които да отскачат за набиране на височина. Най-безопасния начин да се отървете от тях е не като ги стреляте, а като ги налагате с лост, тъй като при удар с лост щом избухват те не изхвълят токсини, които се отделят щом ги взревите или застреляте. Също може просто да бягате из каратата докато сами гръмнат. Един техен минус е, че не са добри плувци и стоят само на повърхноста на водата и не се потапят.
Експлозив с дистанционно - Експозивите с дистанционен детонатор са много силни иможете да залагате по ене или няколко като използвате вторична атака. И ма два намина да повалите наякой стях първия е като простоги заложите и чакатенякой да мине, като след това го взривите, а втория екато по-време на битка врагът ви не трябва да вижда, че хвърляте по него експлозива. Можете да направите капан на някого. Доста са удобви и за блокване по някои карти.
Tripmine - Това е лазерна мина при това доста силна. Повечето хора ги залаг и чакат някой да премине. Аз лично съм опитн в това да ги избягвам. За да заложите правилно мината трябва да сте сигорни, че няма да я видят при преминавене или дасе види твърде късно. Също щом можете вместо по стените да ги залагате по земята. Защо ли? Ами просто ги залагате и когато врагът мине стреляте по тях, и така освен него можете да вземете повече, но като заложите мините на такова растояние, че да не са сгъчкани, но да направят верижна експлозия. Тези мини също могат да бъдат използвани като блокчета, по които да се качвате зада стигнете до не достъпни места.
Та това е от мен дано ви помогнах да научите инещо ново, акото да криете гранати :wink: . Ако знаете още трикове споделете ги.
Върнете се в началото Go down
https://www.facebook.com//smurfavratsa
Най ефективна работа с оръжията
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
BG-HALF LIFE :: Half-Life-