|
|
Левски или ЦСКА?? | Левски | | 69% | [ 18 ] | ЦСКА | | 31% | [ 8 ] |
| Общо гласове : 26 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Perfe <3 ViP

Брой мнения : 575 Дата на регистрация : 10.10.2018
 | |
 | |
Perfe <3 ViP

Брой мнения : 575 Дата на регистрация : 10.10.2018
 | |
 | |
smurfa_vr HL-BG Community

Брой мнения : 8109 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
 | |
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Нед 22 Ное 2020, 01:32 | |
| [Попитали Заев : -Не е ли шизофрения опитите ви да припознаете Българската история за своя? -Не! Учим се от ЦСКА  [/center] |
|
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Нед 22 Ное 2020, 22:33 | |
| Говорят си двама цска-ри: - ти ся от кого си? - от Ч Е Л С И ! - от кого ?! - Чавдар, Етрополе, Ловеч, София И... - И ?! - и други... |
|
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Вто 12 Яну 2021, 18:03 | |
| Истини и факти не признавам, но Литекс твърдо припознавам, нали фланелката ни е червена и събираме около триста фена! Викат ни гмо, хибрид и менте, брак между Ловеч и Етрополе, но щом на Армията играем, нека всички да го припознаем! Държавата ще ни строи стадиона, въпреки измамата с двайсет милиона, очевидно е, че сме отбор на властта, всички ни мразят, но какво от това Важното е да си имаме солиден шеф, който ни залъгва със по някой лев, внедри ни той оранжевия ред и в столицата ловешки манталитет!  |
|
 | |

| |
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Съб 27 Фев 2021, 18:20 | |
| Fc Чорбаспор-Ловеч Няма го вече батко Али, Червената сган неможе да спи, кой ще изтърва вече дузпи, кой ще бие от два метра в греди? Но гърбушкото Занев още е там, че го направили и капитан, не не стига срама,че бе национал, но тука някой и лента му дал  И ето го мача във Рязанград, тактики ,схеми цяла вечер кроят, но ужас насреща- какво е това, Лудогорец не излезе като Рома с деца !!! Бруно резака от тъча крещи, хайде напреде червени мърди, няма го вече брат ви Али, но взехме други черни звезди !!! Но пък не става само със чернокожи, трябва някой и футбол да може, Киро гелосан пак им го сложи, на Микренско-босненските велможи  Поуката каква е мили деца, Със два реда ще ви обясня: Малките прасенца - кандидат шампиони, Станаха пак за смях на Милиони !!!    Д. Пенчев 27.02.2021 |
|
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| |
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Вто 25 Яну 2022, 12:09 | |
| - Скъпа,мога ли да те чу@ам 7 пъти за 90 минути ? - Не скъпи,аз не съм цска...  |
|
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Вто 08 Фев 2022, 14:16 | |
| ТИРЕТА РАЗНИ С КРАТКИ СРИЧКИ , ЧЕ ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС ЗНАЯТ ВСИЧКИ , ДО БОЛКА ЗНАЕТЕ ТОВА СЕГА , ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА Ц  КА ! ! ! |
|
 | |

| |
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Пет 05 Авг 2022, 14:45 | |
| ПОЕМАТА ЛОВЕШКА УРУСПИЯ: Чуйте хора моя стих. Много мислих и реших. Днес реших да ви разкрия - ловешка съм уруспия. Бях армеец, но веднъж - от провинцията се пръкна мъж. С нисък ръст, морал висок, той ЦСКА фалира в срок и лесно бе да се навия... Ловешка съм уруспия. На място негово тогаз, той Литекс настани завчас. С ново име, цвят във тон - на Армейски стадион. Нови чувства преоткрих, аз навих се и реших ЦСКА да зачертая - Литекс аз да припозная! Та така е и до днес. Клеймо нося и съм в стрес. Литекс-фен съм, що да крия! Иде ми да се убия! Ловешка съм... уруспия.... |
|
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Сря 14 Сеп 2022, 18:38 | |
| Истини и факти не признавам, но Литекс твърдо припознавам, нали фланелката ни е червена и събираме около триста фена!
Викат ни гмо, хибрид и менте, брак между Ловеч и Етрополе, но щом на Армията играем, нека всички да го припознаем!
Държавата ще ни строи стадиона, въпреки измамата с двайсет милиона, очевидно е, че сме отбор на властта, всички ни мразят, но какво от това!
Важното е да си имаме солиден шеф, който ни залъгва със по някой лев, внедри ни той оранжевия ред и в столицата ловешки манталитет! |
|
 | |

| Заглавие: Re: Левски или Цска?? Съб 24 Сеп 2022, 22:37 | |
| Днес се навършват 28 години от 7:1. "23 септември 94-та, стадион "Национален" се готви за гърча. 30 000 души очакват двубоя. "Сините" - лъвове. "цска" Посвещава се на историческата победа на ЛЕВСКИ срещу цска с 7:1 в мача, състоял се на 23.09.1994 г.
Ще ви разкажа чуден сън, красив като небесен звън. Ще го разкажа в стихове, за да се помни векове. Бе първи ден на есента, когато ЛЕВСКИ с цска се срещнаха във мач голям, на бурна радост и на срам. Вълшебен беше Илиан, уж малък, а пък – великан. А ла Пиола стреля той, забожда гола чуден свой. Да беше гол, да бяха два, а то – претъпкана врата. И серенада пеят в хор на Йончевия клет отбор. Четвъртият бе супергол, забит като при волейбол. Топовен изстрел с глава, възкликнах- Гунди е това! А левскарите запяват, сини знамена развяват и скандират за петица, че и даже за седмица. Наско намека разбира, пак финтира и шутира. И с този гол в края ни показа где е рая! По чорбарските трибуни – само кисели муцуни. Край треньорската скамейка вече чакаше линейка. Рошаво хлапе на края на играта, промуши се в тълпата, тайно разказа пресече, с лакът сбута ме и рече: “Туй не е, любезни батко, сън, разказан толкоз сладко. Туй е радостта, що блика от победата велика.”
Васил Караджов- ''Синьо щастие'' |
|
 | |

| |
 | |

| |
 | |
Sponsored content