Perfe <3 ViP

Брой мнения : 575 Дата на регистрация : 10.10.2018
 | Заглавие: Българска League Of Legends Discord Група Чет 20 Фев 2020, 20:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Здравейте! Искам да ви представя един от много Discord сървъри в мрежата. Какво представлява този сървър и защо е направен. Както се досещате от името става дума за една от многото ни любими игри League Of Legends самият сървър представлява това да се събират играчи от България с които да организираме Custom Games да си търсим нашият Solo/Dou играч. В сървъра в момента няма много членове но е нормално за млад и нов сървър, но все пак капка по капка ще се съберем достатъчно, че постоянно да можем да направим една Custom игра и да обменим опит. Сървъра гледаме да е достатъчно подреден и да няма проблеми както и постоянно спам които да ни пречи на играта. Гледаме да няма излишни ботове който да ни пречат на играта с музика и т.н има достатъчно такива сървъри. След време ако достигнем достатъчно членове (примерно 150) ще се закупи Nitro Boost. Добавен е Patch Бот който да ни съобщава за новите пачове както и ще добавяме информация за самите тях. Не ви карам на сила да влизате или да се опитвам по някакъв долен начин да рекламирам този сървър. Опитвам се да направя така, че когато ни трябват хора за Clash или това да направим Custom Game да ги намерим на едно обединено място. Естествено ще опитваме максимално да държим нещата подредени и да няма Анархия (но за тези които ще търсят Анархията, ще се направи СПАМ СТАЯ "В която няма да има правила") Очаквам вашите предложения и бъгове да се докладват за да ги поправим и като едни много много готини хора трябва да си помагаме. Това е линк за сървъра [You must be registered and logged in to see this link.] - НЕ цъкай линка ако не играеш LOL. |
|
Beware! VIP

Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 26 Местожителство : България
 | |
Perfe <3 ViP

Брой мнения : 575 Дата на регистрация : 10.10.2018
 | |
Beware! VIP

Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 26 Местожителство : България
 | Заглавие: Re: Българска League Of Legends Discord Група Сря 26 Фев 2020, 00:26 | |
| - Perfe <3 написа:
- Beware! написа:
- Айдеее и тук пренесохте най-умрялата и забила игра за но лайфъри
Щом е за но лайфъри, тогава що за около 1 седмица сме почти 70, а имаме и бууст. Тва че ти си някакво пиле, което няма вкус.
Хаххаха разсмях се доста! Кой говори за вашето комюнити , вземи си очила и виж пак изказването ми и думичката ИГРА и пак прочети цялото изречение. Мойто момче , аз какви игри съм играл ти още не си знаел къде се намираш и на кой свят си , нито си усетил успеха от сървърните вериги които съм имал , но добре кефи си се на някаква си лига. Опита ми показва , че повечето които играят лига (не казвам всеки един , нито съм казал че ТИ си такъв или твоите хора) , а един % от повечето , при това доста голям които нямат живот и цъкат цял ден само това и темите на разговори им се простират до 'кво да играем брат лигата или цс пак' и имат супер забилите и скучни теми , супер жалка картинка са. |
|
Sponsored content
 | |