BG-HALF-LIFE

Българският Half Life портал
 
PortalPortal  ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
BG-SMURFA-VRATSA-Bat-Man Vs Iron-Man
Визита от други Държави
Flag Counter
Вече може да ни откриете и във социалните мрежи.
BG-HALF-LIFE

BG-HALF-LIFE - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
1. Писането на кирилица е задължително! Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи. Забранено е заместването на букви с числа - 4 "ч" 6 "ш" и т.н 2. Всяка тема която пускате трябва да е в правилният раздел. Теми които не са в правилните раздели ще бъдат премествани в кошчето! 3. Заглавието на темата трябва да е точно и ясно .Трябва да описва съдържанието на темата. Теми със заглавие "Помощ","Имам проблем" и т.н. не са желателни ! 4. Пускането на много постове един след друг с цел рейтинг или реклама се наказва ! 5. Обиди/псувни във форума са забранени! Спазвайте добрият тон! 6. Не е позволено едно и също лице да регистрира повече от един акаунт за едно IP! (Изключение са мрежите които имат много потребители на един IP адрес) 7. Писането с големи букви не е желателно! (Счита се за викане) 8. Не прекалявайте с емотиконите и препинателните знаци. Счита се за спам и се наказва с предупреждение! При нарушение: При нарушение даденият потребител ще бъде предупреждаван общо 5 пъти,след което ще последва бан от сайта/форума!