Е то не е само това. В Противопоставяща Сила можеш да убиеш Гордън и има 3 секретни оръжия. първото е Узи, което се придружава от второ със специалната опция на оръжие, но като включиш и да са двете оръжия получаващ двойно патрони, за сметка на отката. Второто са пингвини с гранати закачени на гърбовете им и май гърмят. А третото е едноекия лилав жабок, който си го има в първата игра. Абе общо взето Гиарбокс са направили тайни изненади
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
Това за Гордън го знам. За пингвините и жабока също но това оръжие Узи какво е?? Ще ми покажеш ли снимка на него щото аз хич не го знам какво е и не мога да го намеря в нета.
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
За жалост и аз не съм попаднал на него, просто разбрах, че го има ви гарата, като преглеждах модели за противопоставяща сила инамерих узито, после си помислих да не е някво емпи, ама името на модела е друго икато мо разгледах анимациите на модела, разбрах че е друго оръжие. като намеря модела ще ти го пратя ма съм изтрил архивираната пака с него а пакетът с моделите е вархих папаката ми данлоад, ама там са над 100 зип и рар архиви и бая трудно ще я намеря пак. Ако имаш противопоставяща сила виж в нейните модели можеш да му намериш модела на узито. То е подобно на МР-то, но без гранатомета.