| flawless псува и се опитва да играе TEAM | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
| Заглавие: flawless псува и се опитва да играе TEAM Пон 23 Май 2016, 23:20 | |
| NAME: flawless IP: 77.78.15.185 Опита се да играе TEAM с AL_QASSAM но AL_QASSAM не му разреши... за сега AL_QASSAM е НЕВИНЕН така че не го банвайте. О да и flawless ме псува... ДОКАЗАТЕЛСТВО: [You must be registered and logged in to see this image.]За AL_QASSAM не искам бан .. но за flawless ТВЪРДО ДА!! Моля те Смърф банни flawless. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ГО ТЪРПИ В СЪРВЪРЪТ САМО ПРОБЛЕМИ СЪЗДАВА И СЕ ЗАЯЖДА МНОГО СНИМАХ ОТ ТЕЛЕФОНА ЗАЩОТО ПРОГРАМАТА МИ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ДЕКСТОПА МИ СЕ ПРЕЦАКА ОТ ВИРУС |
|
| |
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
| |
| |
Neytiri VIP
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Пон 23 Май 2016, 23:44 | |
| Щял да ме каже на тебе и съм щял да получа бан за дето съм играл team ... а то всъщност НЕ Е ВЯРНО .. не съм играл team никога в сървърът ти.... може да кажа на другиге в сървърът да не ме убиват и да се скрия някъде в тайна стая ако ще правя експерименти и трикове в сървърът като например... да създавам стени от C4 та и тнт... НО НИКОГА АМА НИКОГА НЕ БИХ ИГРАЛ TEAM СЪС ДРУГ ... НИКОГА Смърф надявам се че тези експерименти и трикове ПО НЯКОЙ ПЪТ дето ги правя със C4 и други такива не ти пречат нали?? Аз по някой път така си правя и малки сгради от C4 Нали не е проблем?? |
|
| |
| |
| |
flawless Нов
Брой мнения : 5 Дата на регистрация : 24.05.2016
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 11:41 | |
| Neytiri Ne te li e sram taka da lujesh i da se opravdavash we malelelele ti 1vi pochna da me psuvash zashto ne snima i ti kato psuva a samo mene me snimash smurfa kato me predopredi da spra da psuvam sprqh ti vleze v servera i pochna da se zaqjdash i sled tfa da me zaplashvash s ban i nz si kvo kvo se pravish na sveta voda nenapita tuka oshte malko shte se razplache za da me bannat leleee ti igra s al qassam team gore v staichkata ne se pravi na neviven a snimai tfa det ti 1vi pochna da me psuvash i si prati demoto za dokazatelstvo che uj "ne si igral team s al qassam "
Последната промяна е направена от smurfa_vr на Вто 24 Май 2016, 12:26; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Писането на кирилица в сайта е задължително.) |
|
| |
flawless Нов
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 11:44 | |
| Are mahni mi bana pls nqma da trugna da psuvam nqkogo bez prichina ili bez toi da me e ubidil
Последната промяна е направена от smurfa_vr на Вто 24 Май 2016, 12:33; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Писането на кирилица в сайта е задължително.) |
|
| |
Neytiri VIP
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 12:04 | |
| Лъжеш и не спазваш правилата на сайта ..... а ти не беше ли ми казал *Ko se smees ve kurvo* а? Кой лъже? Да обиждал съм те малко но НЕ СЪМ ТЕ ОБИЖДАЛ ВЕДНАГА КАТО СЪМ ВЛЯЗЯЛ В СЪРВЪРЪТ И НЕ ПРЕДИ ТИ ДА БЕШЕ ПОЧНАЛ Видях те че се заяждаш със другите играчи и ти казах да млъкнеш да не ги обиждаш ТОВА ЗА ТЕБЕ УБИДА ЛИ Е ВЕ?? А за това дето искаш да играеш team със AL_QASSAM да не говорим.... *AL_QASSAM ne me ubivai* ... И какво правите там двамката с AL_QASSAM осамотени в секретната стая а?? А уж не играете team.. играете ... има всичко в логовете.. но ок може да сте си експериментирали там не знам какво сте правили но ... ЗАЩО СЕ ЗАЯЖДАШ В СЪРВЪРЪТ НЕ ЗНАМ........ И ако ще пишеш още ПИШИ НА КИРИЛИЦА |
|
| |
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 12:33 | |
| flawlessПисането на кирилица в сайтае задължително. Българският език е официалният език. Явни демонстрации на неуважение или нежелание да се използва, ще се смятат за "неуважение към останалите участници". Използвайте препинателни знаци и спазвайте правилата за писане. Ако ли не, такива мнения ще бъдат изтривани, а авторите наказвани. Като казваш,че и Neytiri те е псувал защо не направи снимка и да я предоставиш тук за да видим кои крив и кои прав? __________________________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
flawless Нов
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 13:11 | |
| Аз откъде да знам ,че ще ме докладва тук в форума не съм Ванга да знам дали ще ме докладва тука и да снимам или не. Просто от както ми каза да спра да обиждам това беше преди 2 седмици г/д не съм обиждал никого без причина Team не съм играл с Al qassam не съм бил с него в стаята помолих го само да не ме килва за да се кача а Neytiri почна да вика "Хахахаха" "Умри we" Искаш ли бан почна сам да се заяжда и да обижда Че съм го псувал да защото той пръв почна да обижда и да се заяжда така че ако искаш може да ми махнеш бана да си играя играта а не да ме занимавате с глупости кой псувал и кой не е тоя да лъже и да пише романи да се оправдава като знае че той е виновен главно |
|
| |
Neytiri VIP
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 13:17 | |
| Часта със *Хахахаха Умри we* не е вярна...... Аз бях казал само: Hahaha Нищо друго и след това той каза *ko se smees we kurvo* О и те бях предупредил че ще имаш бан ако продължаваш а не че ще имаш бан нарочно..... А и Смърфа много добре те знае колко псуваш така че.... |
|
| |
flawless Нов
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 13:19 | |
| Недей лъга и недей се подмазва че е смешно като някакво момиче си момче или момиче си човек не може да разбере ---------- или ----------- си кво се подмазваш като знаеш че си виновен мен не ме интересува колко ми е бана ако ще да е вечен просто знам че ти си виновен главно и се оплакваш на всичкото отгоре защо не си снимал целия чат а само 1 дума която аз съм написал? |
|
| |
Beware! VIP
Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 27 Местожителство : България
| |
| |
flawless Нов
| |
| |
| Заглавие: Re: flawless псува и се опитва да играе TEAM Вто 24 Май 2016, 14:43 | |
| На снимката виждам обиди само от твоя страна,а дали е така няма как да знам защото няма други снимки така,че ще си изтърпиш бана от 1 седмица. __________________________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| |
| |
Beware! VIP
Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 27 Местожителство : България
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| |
| |
|