До горния коментар - излишни спамове правиш човек.. ако имаш нещо против турците това е друг въпрос. Наистина съм съгласен с смърфа , че не може да докладваш някои хора само защото са турци и хоп - дай да ги баннем... Абсурдно е просто.
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
До оня коментар където либералиста демократ защитава турците :) Няма нищо абсурдно в това да порежеш турчин по всеки един възможен начин!Ти явно не се интересуваш от ставащото в момента и не ти дреме от станалото в миналото?Е да ама аз се интересувам и съм на ясно какво турците правят...
Beware! VIP
Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 27 Местожителство : България
Мойто момче първо си погледни аватара който си сложил и тогава ми говори какво трябва да се прави и какво не.Най-малкото очаквам някой с такъв аватар да изразява мнение на място. Някакви глупости си си втълпил в главата и живееш в миналото. Като така искаш - живей си , обаче няма как да се вържа на простотиите ти. Гледаш да наблъскаш спам в темата и дотам :) .. айде не пиши повече , защото няма и да си правя труда да го погледна