Това е игрицата NFS 2015 която УЖ се води Underground 3 , но не знам защо не са написали така в заглавието и , както и да е.. поне така разбрах от един човек, но може би е прав - доста ми напомня за Underground като цяло.
Това е целия геймплей - отначало докрай , аз още не съм го изгледал но когато ми се освободи време със сигурност ще го!
Spoiler:
П.С: Като гледам игри като тази , новите Call of duty , Battlefield и дори ЦС:Го която не мога да харесам поне за момента, и се замислям сериозно дали не трябва да си взема по-геймърски компоненти и да направя ъпгрейд на сегашната конфигурация , или пък да си взема нова.. наистина уникална графика има играта!
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Тоя видеп клип пробва ли дали работи преди да го дадеш в темата?
Разбира се , че съм го пробвал ако ти имаш проблем с това да ти го зареди сигурно е от тебе. При мен показва над 8 часа на клипа за пълен геймплей. А и за какво ми е да качвам неработещ клип ?
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
Най-накрая смятам днес или утре да изгледам този геймплей и ако се надъхам може и да купя играта за в бъдеще ако я има , а някой знае ли дали NFS WORLD още работи?
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Need For Speed: World го спряха отдавна, освен ако ти по някакъв начин не си направиш сървър и не играеш с хора, но уж тази година ще излезе негов заместник, Need For Speed: Edge, но дата не знам. Треилър:
Gameplay:
Коли от бета версията:
Beware! VIP
Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 27 Местожителство : България
Направо цялата игра си е продължение на Underground сериите , поне за мен - за другите не мога да кажа с сигурност. Има доста общо с нея , някои неща и коли доста ми напомнят , а каква хубава графика има както и нови ʼдвиженияʼ това е уникално!
Що се отнася до Edge - според мен продължение на играта NFS Hot pursuit от 2010-та , долавям нещо общо с нея но за това не мога да кажа с сигурност. Това са мои мнения и предположения