Създадена от NEXON, създателя на първата CSO, предназначена за азиатския пазар, тази игрица е напълно безплатна. Играта макар само на корейски, китайски и индонезийски, не ме спира да желая да я играя. Тя предлага голям брой много нови оръжия. И нови режими, като зомби, а и някакъв с прасета :D и това е първата игра от серията, която е под соурс и преражда мода в който контрите пазят випа. А картите, нямам думи, по стил са като в соурс и офанзивата, но са си напарвени по тези от оригиналната игра, а също миналата година 2 карти, които до сега не са получили нов живот биват преродени, а именно Буря и Оцеляване, а за не разбралите de_storm, de_survivor. Едно доста готино нещо, което разбрах е, че има отключваща система за оръжията, тоест не знам как става де от по-слабо отключваш по-силно оръжие, което е готино защото прави играта по-предизвикателна. Ами фракциите, абе то тук не са фракции, а герои и също поемате ролята не само на мъжки индивиди, но и на жени като всяка героияна си има свой глас.
Треилъри: [center]
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
Ми ти за това си модератор за да следиш какво става в тоя форум а не всичко аз да правя.Като гледам си влязал в ролята ти на модер и си направил каквото е нужно.
Като искаш да се прочете определен пост в дадена тема натискаш заглавието на темата над самия пост копираш/даваш линка и така се отваря директно на него. Пример: [You must be registered and logged in to see this link.]
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Проблема е в това,че като наблъскате по 100 клипа в един пост и трябва да чакаме по 1 минута да се зареди за да се види какво сте постнали.Невиждам какъв е проблема да слагате по 3-4 клипа в един пост?С мързел нещата не се получават.
Neytiri нали ти бях казал защо ?Можеше да му кажеш вместо да оспамваме темата с глупости.