BG-SMURFA-VRATSA-Bat-Man Vs Iron-Man | |
Визита от други Държави | |
Вече може да ни откриете и във социалните мрежи. | |
|
| Нов раздел пълен с информация за света на HL | |
| Автор | Съобщение |
---|
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
| Заглавие: Нов раздел пълен с информация за света на HL Пет 07 Фев 2020, 15:08 | |
| Смърф преди време те бях питал какво е нужно за да направиш раздел, в който да пускам статии за Half-Life. За момента имам само една статия за Ейдриън Шефърд(главния герой на Opposing Force). Та така да се каже искам този раздел да е като енциклопедия за вселената на играта, подобно на Combineoverwikiw и Half-Life Fandom само че за нас българите. Така да се каже да помогна на нашите да научат за играта като хората. Били ми казал колко статии са необходими за да направиш раздела, че 50 думички ще ми се сторят много за писане. |
| | | smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
| | | | drakonuid5 VIP
| Заглавие: Re: Нов раздел пълен с информация за света на HL Пет 07 Фев 2020, 15:14 | |
| Ама кажи минимална бройка човек, че това нещо не като Perfe да нахвърля линкове към скинове на бързо. Трябва си стилистика, превод редакция и снимков материал. Кажи речи за една качествена статия ще ми излиза ден работа, а аз искам да са качествено направени. |
| | | smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Нов раздел пълен с информация за света на HL Пет 07 Фев 2020, 15:27 | |
| Виж сега правим така .Почни да правиш темите и ги пускай в раздел офтопик и като се съберат теми и видя че има кои да го поддържа този раздел го правя веднага. |
| | | Perfe <3 ViP
Брой мнения : 575 Дата на регистрация : 10.10.2018
| Заглавие: Re: Нов раздел пълен с информация за света на HL Пет 07 Фев 2020, 16:19 | |
| - drakonuid5 написа:
- Смърф преди време те бях питал какво е нужно за да направиш раздел, в който да пускам статии за Half-Life. За момента имам само една статия за Ейдриън Шефърд(главния герой на Opposing Force). Та така да се каже искам този раздел да е като енциклопедия за вселената на играта, подобно на Combineoverwikiw и Half-Life Fandom само че за нас българите. Така да се каже да помогна на нашите да научат за играта като хората.
Били ми казал колко статии са необходими за да направиш раздела, че 50 думички ще ми се сторят много за писане. За това си има подфорум Half-Life |
| | | cs_4ever .
Брой мнения : 105 Дата на регистрация : 09.01.2014 Години : 27 Местожителство : https://discord.gg/AJxkqu
| Заглавие: Re: Нов раздел пълен с информация за света на HL Пет 07 Фев 2020, 16:29 | |
| - Perfe <3 написа:
- drakonuid5 написа:
- Смърф преди време те бях питал какво е нужно за да направиш раздел, в който да пускам статии за Half-Life. За момента имам само една статия за Ейдриън Шефърд(главния герой на Opposing Force). Та така да се каже искам този раздел да е като енциклопедия за вселената на играта, подобно на Combineoverwikiw и Half-Life Fandom само че за нас българите. Така да се каже да помогна на нашите да научат за играта като хората.
Били ми казал колко статии са необходими за да направиш раздела, че 50 думички ще ми се сторят много за писане. За това си има подфорум Half-Life Като цяло потребителя над мен е прав, защо ти е подобно нещо като вече има. [You must be registered and logged in to see this link.] и то най подходящото за това което ти искаш. Дадох ти линк започвай с историята да четем. |
| | | drakonuid5 VIP
| | | | Sponsored content
| | | | |
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Последни теми | » Левски или Цска??Пет 25 Окт 2024, 07:15 by smurfa_vr» Sexy Girls from your town for night - Authentic DamselsПон 07 Окт 2024, 08:09 by mrbl4ck» Pretty Womans from your town - Live WomenВто 17 Сеп 2024, 20:04 by mrbl4ck» Смешни картинки и видео клиповеПон 02 Сеп 2024, 20:56 by smurfa_vr» Find Sexy Girls in your town for night - Authentic MaidensНед 25 Авг 2024, 06:28 by mrbl4ck» Search Girls in your city for nightСъб 03 Авг 2024, 09:19 by Ivanov305» Beautiful Womans from your town - Living WomenСря 24 Юли 2024, 17:12 by Ivanov305» Superlative Сasual Dating - Authentic DamselsПон 17 Юни 2024, 00:22 by mrbl4ck» S-Q DESIGN # KREEDZ/RESPAWNНед 09 Юни 2024, 17:55 by Soquek» S&Q DESIGN - Photoshop услуги!Нед 02 Юни 2024, 15:24 by Soquek |
|