smurfa_vr HL-BG Community

Брой мнения : 8103 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
 | Заглавие: В памет на Гунди и Котков Чет 30 Юни 2022, 22:30 | |
| юни 2022г.от 10:00 часа ръководство, служители, ветерани и привърженици на „Левски“ ще поднесоха венци и цветя по случай 51-та годишнина от трагичната гибел на легендарните футболисти на „Левски“ и националния отбор Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков. Левскар съм откакто се помня, навярно Левскар ще умра, но нещо отвътре ме кара да мисля, че Левски ще любя дори след смъртта.
С името Гунди израстнах, По мачове слушах за този човек, И тъй в победи и битки велики, Отборът любим празнуваше Век.
И Гунди и Котков и Наско и Мъри, Легендарният Гонзо, Панов и Гибон Още стотици играчи любими Ни карат често да пълним Стадиона.
Минават години, сезони се сменят, Редуват се силни и слаби игри, Но там на Герена отново се сбират, Левскари от далечни и близки страни.
Левски отбор е някой ще каже, Като всички други отбори в Света Но ние левскарите знаем, че Левски За нас е религия, живот, Свобода.
Апостолът пример за нас е достоен името негово не ще опетним, Дяконе, знаем, че ни пазиш отгоре, знаем, че имаш дух несломим!
В памет на Гунди и Котков.
__________________________________________________________________________ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|