Така мисля да правя ЪПГРЕЙД на играта... Със интро на Sierra VALVe и другото интро на Half-Life също... И някой други модификаций можеби... Но има сериозен проблем... Не мога да го направя защото акаунта ми на MEGA е в Андройда а той не се зарежда и e без батерия (СЧУПЕН) да го водя на ремонт даа... еми ще го водя в понеделник а ако не значи в друг ден... Иначе до сега да съм я направил и качил с ъпгрейда... Това е от мене... YouTube също е в Андройда и там не мога да влизам и да качвам клипове.... Не мога да правя фотошоп снимки на играта И ВЪОБЩЕ ЦЯЛАТА МИ РАБОТА Е ПРЕЦАКАНА ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЯМАМ АНДРОЙД.......
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
Еми.. искат специален код който се праща на телефона и от телефона го пиша на компа и така влизам в акаунтите... Е.. НЕ МОГА ТЕЛЕФОНА НЕ БАЧКА ВЪОБЩЕ.....
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Ама той кода ти за достъп ти го праща до телефонния номер, а не знам защо си мислиш, че ти го праща до точно твоя телефон . Премести картата в друг телефон, ето ти решение
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
Ей хора! Кой е ЗА! да сложа всички тези itro клипчета на Half-Life 1 Extreme Universe?? Моля кажете!!
[You must be registered and logged in to see this link.] ОНЯ ТРЕЙЛЪР И ТОЙ СИ ОСТАВА! Ще направя така... При първото пускане на играта ще се пуска трейлъра..
после това интро..
после това интро..
и най накрая после това интро..
А след първото пускане на играта само тези двете... първо това..
после това..
drakonuid5 VIP
Точно заради толкова дълго чаканеиграта да почне от тези клипове, няма да си я пускат. ако измислиш някаква опция от сорта СКИП, че да ги прескачаш, може и да стане работата.
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
Хора! Почнах работа по един ъпгрейд на играта.. Ще има още три добавени мода. И една яка игра със космически кораби дет са стрелят там. НЕ Е Star Wars... Ще сменя интрото със това на valve и sierra. И ще се помъча да променя текстурите а ако не станее... Ще си седи със стандарта... А след ъпдейта ще направя фотошоп снимки и едно геймплей видео..
Beware! VIP
Брой мнения : 661 Дата на регистрация : 18.03.2016 Години : 27 Местожителство : България
Линкът към играта е OFFLINE Това означава че не става да се тегли. Линкът ще е възтановен и ще е отново ONLINE сигурно след.... 12 или 13 часа. Но този път със ъпдейта на играта...
drakonuid5 VIP
ЧЕСТИТА ЗАВЪРШЕНА ИГРА!!!!!!! ТЕГЛЕТЕ БЕЗ ДА МИСЛИТЕ ИГРАТА Е ГОТОВА ОТВСЯКЪДЕ!!!! НЯМА ПОВЕЧЕ ЪПДЕЙТИ!! ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ Е ГОТОВА!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ СТАРИТЕ СИ ВЕРСИЙ ПРЕДИ ДА ТЕГЛИТЕ НОВАТА И НАЙ ПОСЛЕДНА ВЕРСИЯ НА ИГРАТА!!
drakonuid5 VIP
Хора не знам за вас ноо..... Аз не мога да си изтегля самата ми игра от MEGA..... 4 GB целия архив май че беше.... със 12 mb/ps..... и аз самия не мога да си я играя сега на Ubuntu :(