Защо не направиш един клиент само за HL/CS СЪС НЯКОИ И ДРУГА ЕКСТРА КАТО например ПРОТЕКТОР ЗА ЗАЩИТА ОТ SLOWHAKING ? Мисля,че ще има по голям интерес към него отколкото към този.
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Абе не ве... Тя ще тръгне 100% съм сигурен... Но не мога да я изтегля нито на компютъра нито на телефона.. Прекалено е голяма... Ок дай ми линк за Linux но искам да мога да играя и онлайн..
drakonuid5 VIP
Брой мнения : 533 Дата на регистрация : 21.06.2015 Години : 23
Абе ще я подкараш, ама с 300 зора, защото при Линукс системните файлове са тип "so", а при Уиндолса са "dll". Ето ти линкове: Counter-Strike Half-Life Counter-Strike Conzition Zero Counter-Strike Condition Zero: Deleted Scenes Half-Life Opposinf Force Day Of Defeat Half-Life Blue Shift Team Fortress Classic Ricochet
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
Не става... Спира ми на 57 процента и не се тегли повече. Пише, че трябва да се регистрирам. И после пише , че трябва да получа на имейл линк за потвърждение , но линка така и не дойде. Може ли да го качите някъде другаде ?
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
Ок ще се опитам. В dox няма да стане ама. Там лимита е до 3GB.. Междодругото... на 57% като се спре трябва да изчакате още 2 ли 3 ли колко часа бяха и тогаз ще продължи от 57% да се тегли и цялата ще се изтегли. аз я итеглих ама мн време чаках....
Neytiri VIP
Брой мнения : 2038 Дата на регистрация : 05.10.2015
Ок ще се опитам. В dox няма да стане ама. Там лимита е до 3GB.. Междодругото... на 57% като се спре трябва да изчакате още 2 ли 3 ли колко часа бяха и тогаз ще продължи от 57% да се тегли и цялата ще се изтегли. аз я итеглих ама мн време чаках....
Знам,но като изчакам и почва от начало а не от където е стигнало.Дай ми я качена на друго място да я дръпна.