| Как да се справим с досадния "Slowhacking" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Siska Нов
Брой мнения : 27 Дата на регистрация : 16.01.2015
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Съб 17 Яну 2015, 03:17 | |
| И аз си мислех от известно време за този вариант , но не смеех да пробвам, защото да не вземе да се обърка нещо и да се наложи пак да преинсталирам играта. Но сега ще пробвам. Много благодаря за помощта. :) |
|
| |
nitrox Нов
Брой мнения : 20 Дата на регистрация : 06.10.2015
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Съб 10 Окт 2015, 10:45 | |
| Smurf моля те трябва ми помощ правих всичко от темата ти но не стана и тогава прочетох че slowhack може да е извън директорията на играта моляте ако знаеш ми помогни.Мерси предварително :) |
|
| |
smurfa_vr HL-BG Community
Брой мнения : 8122 Дата на регистрация : 31.03.2011 Местожителство : Враца
| |
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Съб 10 Окт 2015, 19:00 | |
| Значи като влезна в цс ме праща към сервер нали като го махна в конзолата ми пъква това: - Spoiler:
Connecting to elite.bestia.ro:33333... Connection accepted by 89.39.12.45:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: Motd_write Connect elite.bestia.ro:33333 Server tried to send invalid command: bind "TAB" "+showscores" Server tried to send invalid command: bind "ENTER" "+attack" Server tried to send invalid command: bind "ESCAPE" "cancelselect" Server tried to send invalid command: bind "SPACE" "+jump" Server tried to send invalid command: bind "+" "sizeup" Server tried to send invalid command: bind "," "buyammo1" Server tried to send invalid command: bind "-" "sizedown" Server tried to send invalid command: bind "." "buyammo2" Server tried to send invalid command: bind "/" "+movedown" Server tried to send invalid command: bind "0" "slot10" Server tried to send invalid command: bind "1" "slot1" Server tried to send invalid command: bind "2" "slot2" Server tried to send invalid command: bind "3" "slot3" Server tried to send invalid command: bind "4" "slot4" Server tried to send invalid command: bind "5" "slot5" Server tried to send invalid command: bind "6" "slot6" Server tried to send invalid command: bind "7" "slot7" Server tried to send invalid command: bind "8" "slot8" Server tried to send invalid command: bind "9" "slot9" Server tried to send invalid command: bind ";" "+mlook" Server tried to send invalid command: bind "=" "sizeup" Server tried to send invalid command: bind "[" "invprev" Server tried to send invalid command: bind "]" "invnext" Server tried to send invalid command: bind "`" "toggleconsole" Server tried to send invalid command: bind "a" "+moveleft" Server tried to send invalid command: bind "b" "buy" Server tried to send invalid command: bind "c" "radio3" Server tried to send invalid command: bind "d" "+moveright" Server tried to send invalid command: bind "e" "+use" Server tried to send invalid command: bind "f" "impulse 100" Server tried to send invalid command: bind "g" "drop" Server tried to send invalid command: bind "h" "+commandmenu" Server tried to send invalid command: bind "j" "cheer" Server tried to send invalid command: bind "k" "+voicerecord" Server tried to send invalid command: bind "l" "showbriefing" Server tried to send invalid command: bind "m" "chooseteam" Server tried to send invalid command: bind "n" "nightvision" Server tried to send invalid command: bind "o" "buyequip" Server tried to send invalid command: bind "q" "lastinv" Server tried to send invalid command: bind "r" "+reload" Server tried to send invalid command: bind "s" "+back" Server tried to send invalid command: bind "t" "impulse 201" Server tried to send invalid command: bind "u" "messagemode2" Server tried to send invalid command: bind "v" "+moveup" Server tried to send invalid command: bind "w" "+forward" Server tried to send invalid command: bind "x" "radio2" Server tried to send invalid command: bind "y" "messagemode" Server tried to send invalid command: bind "z" "radio1" Server tried to send invalid command: bind "~" "toggleconsole" Server tried to send invalid command: bind "UPARROW" "+forward" Server tried to send invalid command: bind "DOWNARROW" "+back" Server tried to send invalid command: bind "LEFTARROW" "+left" Server tried to send invalid command: bind "RIGHTARROW" "+right" Server tried to send invalid command: bind "ALT" "+strafe" Server tried to send invalid command: bind "CTRL" "+duck" Server tried to send invalid command: bind "SHIFT" "+speed" Server tried to send invalid command: bind "F1" "autobuy" Server tried to send invalid command: bind "F2" "rebuy" Server tried to send invalid command: bind "F5" "snapshot" Server tried to send invalid command: bind "F6" "save quick" Server tried to send invalid command: bind "F7" "load quick" Server tried to send invalid command: bind "F10" "quit prompt" Server tried to send invalid command: bind "INS" "+klook" Server tried to send invalid command: bind "PGDN" "+lookdown" Server tried to send invalid command: bind "PGUP" "+lookup" Server tried to send invalid command: bind "END" "centerview" Server tried to send invalid command: bind "MWHEELDOWN" "invnext" Server tried to send invalid command: bind "MWHEELUP" "invprev" Server tried to send invalid command: bind "MOUSE1" "+attack" Server tried to send invalid command: bind "MOUSE2" "+attack2" Server tried to send invalid comman
При опити да си сменя името,настройки ,скорост на мишка дори и звуци пак ме конектва и пак ми сменя всичко.Няма ип та в цфг и не става с ново цфг.Също не става и с преинсталиране на играта |
|
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Съб 10 Окт 2015, 21:00 | |
| Прочети внимателно точка 2 и 5 от урока и прегледай всеки един файл които съм споменал.Не знам защо ,но съм сигурен,че не си прегледал всички файлове от точка 2. |
|
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Нед 11 Окт 2015, 14:02 | |
| Значи едно момче ми каза да изтрия всичките цфг файлове дори и в валве.Изтрих ги и се махна аutoconnecta но като вляза нали да си оправя настройките и цъкна ок пак ме праща.Нали след като съм влязал в цс и съм изтрил цфг то то си ми прави ново и се опиах да го заместа с оригинално но след като го сложа пак има аutoconnetc.Забелязах бреди да заместа старото цфг вътре имаше ето тези неща: - Spoiler:
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
unbindall bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "`" "toggleconsole" bind "~" "toggleconsole" _cl_autowepswitch "1" _snd_mixahead "0.1" ati_npatch "1.0" ati_subdiv "2.0" bgmvolume "1" bottomcolor "0" brightness "0.0" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1" cl_backspeed "400" cl_cmdbackup "2" cl_cmdrate "30" cl_corpsestay "600" cl_crosshair_color "50 250 50" cl_crosshair_size "0" cl_crosshair_translucent "1" cl_dlmax "128" cl_download_ingame "1" cl_dynamiccrosshair "1" cl_forwardspeed "400" cl_himodels "0" cl_idealpitchscale "0.8" cl_lc "1" cl_logocolor "orange" cl_logofile "lambda" cl_lw "1" cl_minmodels "0" cl_radartype "0" cl_righthand "1" cl_shadows "1" cl_timeout "60" cl_updaterate "20" cl_vsmoothing "0.05" cl_weather "1" con_color "255 180 30" console "0.0" crosshair "0" fastsprites "0" fps_max "72.0" fps_modem "0.0" gamma "2.5" gl_dither "1" gl_flipmatrix "0" gl_fog "1" gl_monolights "0" gl_overbright "0" gl_polyoffset "4" hisound "1.0" hpk_maxsize "4" hud_capturemouse "1" hud_centerid "0" hud_draw "1" hud_fastswitch "0" hud_saytext_internal "1" hud_takesshots "0" joystick "0" lookspring "0" lookstrafe "0" m_filter "0" m_forward "1" m_pitch "0.022" m_side "0.8" m_yaw "0.022" model "" MP3FadeTime "2.0" MP3Volume "0.8" mp_decals "300" name "unnamed" net_graph "0" net_graphpos "1" net_scale "5" r_bmodelhighfrac "5.0" r_detailtextures "0" s_a3d "0.0" s_automax_distance "30.0" s_automin_distance "2.0" s_bloat "2.0" s_distance "18" s_doppler "0.0" s_eax "0.0" s_leafnum "0" s_max_distance "1000.0" s_min_distance "8.0" s_numpolys "200" s_polykeep "1000000000" s_polysize "10000000" s_refdelay "4" s_refgain "0.34" s_rolloff "1.0" s_verbwet "0.15" sensitivity "3" skin "" spec_autodirector_internal "1" spec_drawcone_internal "1" spec_drawnames_internal "1" spec_drawstatus_internal "1" spec_mode_internal "1" spec_pip "0" suitvolume "0.25" sv_aim "1" sv_voiceenable "1" team "" topcolor "0" viewsize "120" voice_enable "1" voice_forcemicrecord "1" voice_modenable "1" voice_scale "1" volume "0.7" +mlook exec userconfig.cfg
Та демек остана само да махнем промяната на настоики :) |
|
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Нед 11 Окт 2015, 14:19 | |
| Видяло се е,че няма да можеш сам да си изчистиш играта. Ако все още не се е махнало конектването към други сървъри пробвай с тази програма [You must be registered and logged in to see this link.] или си деинсталирай играта и я инсталирай на ново.Ако я деинсталираш го направи от контролния панел.Същото важи и за настройките ако не ги оправиш деинсталирай. |
|
| |
nitrox Нов
| |
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Нед 11 Окт 2015, 14:25 | |
| Форума е точно за тази цел да се пише в него за да може да се помогне и на други които имат същия проблем. Прочети внимателно точка 2 и 5 от урока и прегледай всеки един файл които съм споменал.Направи всичко от тези точки и чети внимателно какво и къде в файловете трябва да се направи. |
|
| |
nitrox Нов
| |
| |
| |
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Пон 12 Окт 2015, 16:41 | |
| Smurfa прегледах всички цфг от точка номер 2 за ип та по 3 пъти но не намерих ип в тях. Странното е че valve.rc и userconfig ги няма а вчера ги видях в strike. |
|
| |
nitrox Нов
| |
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Пон 12 Окт 2015, 19:26 | |
| Какво по различно прочете в този чужд сайт??? Щом не можеш да го премахнеш деинсталирай играта и си инсталирай варзоне. Сложи и протектор против словхакинг в играта. |
|
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Пон 12 Окт 2015, 22:10 | |
| Ами от там разбрах че не чрез ип ме конектва (нали първоначално),а чрез онези команди който бях написал малко по нагоре.То ти ги добавя в cfg то и се едно са като наистина някакви команди ма е от slowhacka.Може би трябваше да спомена че хванах slowhack от чужд сервер или това няма значение. |
|
| |
nitrox Нов
| |
| |
| |
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Вто 13 Окт 2015, 15:53 | |
| Connecting to elite.bestia.ro:33333... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 89.39.12.45:33 Пробвай и в двата ли там знам само че тва ми пъква първоначалоно. |
|
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Вто 13 Окт 2015, 18:07 | |
| Просто не разбирам много от тези неща моляте помогни ми както можеш не ми се дават 30 лева за преинсталиране. Щом вляза в сервера ме конектва. Щом си сменя името което сервера ми го променя пак ме конектва и след като махна сервера пак си е с това име. Щом си сменя настройките за ходене и другите пак ме конектва и си връща старите,дори като си сменя звук и бързина на мишката пак ме конектва само че тях ги запазва.Успях да махна първоначалния конект но още го има този при оправяне на настройки чел съм сичките теми за това исках толкова скупе за да ти споделя да видиш.Не става при смяна на config или при преинсталиране на играта.От стрике папката ми изчезнаха valve.rc и userconfig.С clear на slowhack не стана нищо всички папки на red only нищо не ми помогна казвам ти реве ми се само се ядосвам и ти си ми последната надежда. |
|
| |
| |
| |
nitrox Нов
| |
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Сря 14 Окт 2015, 14:49 | |
| Пробвай в диска където ти е играта с бутони ctrl+f и в полето за търсена постави това elite.bestia.ro и му дай да търси да видим в кои файлове ще изкара словхакинга. |
|
| |
nitrox Нов
| |
| |
nitrox Нов
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Сря 14 Окт 2015, 17:11 | |
| Брат брат нз ти ли нещо направи или аз като трих вчера от регедит но slowhack нямам утре ще ти пиша ако се е върнал но дано да съм го махнал.Ако се е оправило ти пожелавам толкова много успехи за отделеното внимание. |
|
| |
| Заглавие: Re: Как да се справим с досадния "Slowhacking" Сря 14 Окт 2015, 18:12 | |
| Аз няма какво да съм направил най вероятно си изтрил автоконекта от някои от файловете ти.Ако се е оправил проблема кажи от кой файл е идвал проблема. Непускай две поредни мнения едно след друго.Има бутон промени ако си забравил да добавиш нещо в поста ти. |
|
| |
Sponsored content
| |
| |
|